Posicionar Pagina als buscadors
EXTRANET
Correu electrònic:
Clau:
El món dels cercadors canvia constantment. Un bon pla de posicionament només és efectiu si inclou una monitorització constant dels resultats aconseguits.

Hornos de Secado

Acords Estratègics


Al món dels cercadors, donat el seu caràcter sempre canviant, és important estar sempre ben relacionat amb els diferents actors. Per a posicionar una pàgina als buscadors ja sigui a nivell nacional com internacional.

És per aquesta raó que Bredax té acords estratègics i contacte continuat amb els principals cercadors i, mitjançant al·liances internacionals, amb les principals empreses de posicionament d'Europa.

Google, Yahoo, Overture, MSN, etc.

Mantenim contacte directe i continuat amb els responsables de les principals empreses de cercadors de l'estat. Un bon posicionador de pàgines web no és necessariament un enemic dels cercadors, al contrari, la nostra feina és valorada per les empreses de cerca, perquè amb el nostre treball arribem allà on els algorismes de cerca no poden arribar.

L'objectiu? Posicionar una pàgina als buscadors i aconseguir que la seva pàgina sigui visitada per els seus clients potencials.
Posicionar Pagina als buscadors
Enllaços patrocinats
Monitores de Estudio
www.unionmusical.es
Canson Papel
www.vpiera.com
Cocinitas de Juguete
www.jugueteseducativos.org
Urea Colors
www.proquimac.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germà Julià 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrònic: