Posicionar Pagina publicitat a Internet
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:
Podem oferir-li informació de totes les diferents maneres de fer publicitat a Internet. Entri en contacte amb nosaltres.

Hornos de Secado

Publicitat a Internet


Quines són les diferents maneres de fer publicitat a Internet.

La Publicitat a Internet pren diferents formes i maneres per a cada tipus d'empresa i servei. Tot i que n'hi ha de múltiples i diverses, aquí els en mostrem les principals:

a) Publicitat offline: Una de les maneres de fer publicitat dels serveis que hom disposa a internet és fer publicitat d'aquests serveis mitjançant publicitat tradicional. Aquest és un dels mitjans més utilitzats per moltes empreses, ja que tenen molta més experiència fent publicitat fora de la xarxa que dins. Anuncis als diaris, a la televisió, a revistes especialitzades, escriure l'adreça de la web a bolígrafs, furgonetes, o a altres llocs diferents.

b) Publicitat mitjançant cibertires: Els banners o cibertires són imatges gràfiques, moltes vegades dinàmiques, que anuncien serveis de pàgines web dins d'altres pàgines web, com diaris o pàgines especialitzades. Quan hom fa clic en un d'aquests banners el navegador canvia de pàgina i mostra la pàgina de qui està essent publicitat.

c) Publicitat contextual: Una altra manera de fer publicitat és la publicitat contextual. Aquest tipus de publicitat utilitza l'anàlisi automàtic del text que hi ha a les pàgines web per decidir si una pàgina web que fa publicitat s'assembla a una altra que emet publicitat.
Per exemple, si hom vol rebre visites que tinguin relació amb la paraula de cerca "pomes", la publicitat contextual compara tots els webs que té i que emeten publicitat, mira quin d'ells parla de pomes o en el seu defecte de peres, verdures, menjar, etc. En aquestes webs es presenta la publicitat referent a les pomes. Així s'aconsegueix enllaçar el tipus de publicitat amb el que es ven, i per tant aconseguir una gran quantitat de visites qualificades.
A BredaxNet disposem de serveis de gestió de publicitat contextual. Consulti els nostres preus trucant al 93 867 43 90.

d) Optimització per als motors de recerca: Una altra manera de fer publicitat a la web, i potser la més efectiva, és aconseguir que els propis motors de recerca i directoris, com Google, Yahoo, Terra, MSN, Altavista, Excite i un llarg etcètera indexin els continguts del lloc web de manera que els possibles visitants de la web la puguin trobar realitzant consultes als cercadors.
Per aconseguir-ho els SEO com nosaltres estudiem la manera que tenen aquests cercadors d'organitzar la informació i modifiquem les pàgines web dels nostres clients per tal que el contingut que tenen sigui considerat rellevant per a les frases de cerca a considerar.


Hi ha molts altres mètodes de publicitat a la web, entre els que trobem el famós SPAM o el Màrketing viral. Vol que li expliquem les virtuts o problemes de cadascun dels mètodes? Entri en contacte amb nosaltres.
Nom :

Correu Electrònic :

Pàgina web :
Les dades que ens doneu no les utilitzarem per a res més que per a fer-vos arribar la informació que ens esteu demanant.
Posicionar Pagina publicitat a Internet
Enllaços patrocinats
distributore sandbox per bambini
www.masgames.it
Estuches trombón
www.lallardelmusic.com
Radar Seguridad
www.bitmakers.com
Absorbidors Uv
www.proquimac.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: