Posicionar Pagina optimitzacio de la web
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:
No hi ha cap empresa que, un cop hagi tastat els efectes de la optimització de la web, decideixi prescindir-ne.

Hornos de Secado

Optimització Web


El procés d'optimització d'una web ha variat molt els últims anys, ja que els resultats obtinguts han fet créixer molt la competència i han dut al refinament de les tècniques. No obstant, els efectes bàsics es mantenen.

El procés d'optimització web és un procés que pretén:

a) Donar la màxima visibilitat a la web en els cercadors:
Molts dels problemes d'optimització de les webs estan relacionats amb la impossibilitat dels cercadors per a recorre alguns llocs web. Els cercadors busquen i cataloguen codi html, el llenguatge en que es formaten les pàgines web. Però no llegeixen d'altres tipus de codi que també configuren el resultat que presenta un navegador, com javascript i macromedia flash entre d'altres.
Una típica presentació en flash que no s'acompanyi amb un enllaç html a sota que permeti saltar la presentació pot produir que els cercadors no puguin entrar a la pàgina, i que per tant, el seu contingut no sigui interpretable per els mateixos.
Hi ha maneres de codificar les pàgines per evitar aquests inconvenients.
b) Refer el text de les pàgines.
El codi html ben utilitzat pot utilitzar tipus de text per definir quines parts del text corresponen al títol, quines parts corresponen al text, etc. Moltes vegades el text de les pàgines no està formatat d'aquesta manera, dificultant el treball dels cercadors web.
c) Assegurar-se que en el text s'inclou tota la informació necessaria. Moltes vegades se substitueix text per imatges o es donen per suposades dades que no són evidents per a un cercador.

Per exemple, suposem que una empresa d'informàtica té la seva seu a Breda, a la falda del Montseny. Cal assegurar que en el lloc web figura que aquesta web és a Breda, però que dona suport a Gualba, a Sant Celoni, a Breda, a Hostalric, a Vilabrea, a Riells i a Arbúcies, perquè si no ho posa, perdria visites tipus "informàtica hostalric" que podrien ser del seu interès.

d) Pàgines d'entrada: En optimitzacions professionals s'utilitzen les anomenades pàgines d'entrada. Les pàgines d'entrada són pàgines optimitzades específicament per a una frase de cerca determinada en les que s'assegura l'aparició de les paraules en els llocs més notoris de la pàgina de manera que els cercadors considerin que la pàgina és un bon resultat per al criteri suggerit.

e) Polítiques d'enllaços interns: Una optimització web correcta ha de tenir en compte també la política d'enllaços. A vegades la informació més rellevant d'un lloc web i la que provocaria més visites a la pàgina es troba amagada i no és visible als cercadors. Cal tenir en compte que els cercadors no sempre llegeixen totes les pàgines d'un lloc web. A vegades, informació rellevant és amagada sota enllaços i enllaços de manera que un cercador no arriba a llegir-la mai. Petits retocs en la política d'enllaços poden produir molt bons resultats.

f) Metatags: Una pàgina html té dues parts. El cos, on es troba codificat el text formatat i la capçalera, on hi ha informació referent al document que no es necessariament visualitzable, com el títol, el tipus de codificació, una breu descripció de que s'hi parla, etc.
Normalment les pàgines web no tenen incorporada la informació correcta a aquesta capçalera, i fer-ho és molt convenient per al posicionament.
Posicionar Pagina optimitzacio de la web
Enllaços patrocinats
Mantenimiento Preventivo Motores Eléctricos
castelomega.com
Repuestos para Motores Eléctricos
castelomega.com
Wheelabrator CT Continuous Through-Feed Tumblast Machine
www.acroperda.com
areneros jardín
www.juegosalairelibre.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: