Posicionar Pagina alta als buscadors
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:
Tot web, petit o gran, necessita que es destini un temps periòdic a generar enllaços externs que el permetin assegurar la seva visibilitat a la xarxa. És tant o més important que l'alta als buscadors.

Hornos de Secado

Enllaços Externs


Alguns dels cercadors web més importants decideixen quines són les pàgines més rellevants d'Internet a partir del número de referències externes direccionades a aquesta pàgina.

És a dir, suposem que hom demana a Google informació sobre "tomàquets" i Google ha de decidir quines pàgines presentarà a l'usuari.

El que farà Google és anar a buscar totes les pàgines que contenen la paraula "tomàquets" i retornar-ne aquelles que tinguin més enllaços externs, és a dir, que hi hagi més pàgines a Internet que hi enllacin.

La filosofia sota aquesta manera d'actuar és que si una pàgina és referenciada per una altra, segurament vol dir que el que s'hi diu té interès.

Per això és molt important que, amb independència dels altres mètodes d'optimització, qualsevol persona que vulgui potenciar la presència de la seva web a Internet es dediqui a anunciar-la per els llocs on pugui.

Cal anar en compte, però, de no utilitzar l'SPAM, que és l'anunci de pàgines web en llocs simplement per anunciar-s'hi, sense que hi tinguin res a veure.
Posicionar Pagina alta als buscadors
Enllaços patrocinats
venta de corcho
www.corkshopbcn.com
Suelos de Corcho
www.barnacork.com
baño de desengrase
www.acatec.net
mini cabina de pintura
www.acatec.net
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: