Posicionar Pagina disseny web per a cercadors
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:


Hornos de Secado

Disseny Web


No sempre és possible dissenyar una web per al seu correcte posicionament als cercadors, perquè normalment no es pensa en el posicionament fins que la web no ha estat publicada, però en la mesura del possible, el disseny d'una web s'hauria de dur a terme tenint en compte el posterior posicionament.

Aquestes directrius entren moltes vegades en conflicte directe amb les bases més fonamentals del marketing, així que serà sempre necessari trobar un equilibri entre les dues visions.

a) Prioritzi el text sobre la imatge.

Segurament és molt cert que una imatge val més que mil paraules, i també que una pàgina creada amb Macromedia Flash dóna molt bona imatge a l'empresa.
Pero resulta que pel que fa als cercadors, ni les imatges ni els objectes fets amb Flash són interpretables, i per tant, una pàgina que abusi d'elements gràfics és una pàgina buida pel que fa als cercadors.
Procuri que, en el disseny de la pàgina, els objectes fets en flash i les imatges, no provoquin invisibilitat de cara als cercadors, o podria acabar tenint una pàgina perfectament dissenyada per atraure un comprador però que no visita ningú perquè cap cercador pot deduir què s'hi està venent.

b) Pensi en el que cerca el client més que en el que vostè ofereix.

Moltes vegades dissenyem pàgines web com si fossin anuncis, o aparadors, que intenten atraure l'atenció de qui passi per la pàgina.

El problema en aquesta orientació és que ningú passa per la pàgina, i per tant ningú té la oportunitat de veure l'aparador.

Quan dissenyi una pàgina web, tingui sempre present què podria estar cercant un client potencial seu. Si vostè ven "tomàquets", per exemple, utilitzi amb preferència frases tipus "comprar tomàquets" en comptes de frases tipus "Venem tomàquets", perquè el possible visitant que li arribi des d'un cercador no utilitzarà mai la frase de cerca "venem tomàquets" a Google i sí que utilitzarà "comprar tomàquets".

També, per exemple, si vostè ven un tomàquet molt especial d'una zona molt determinada, expliqui-ho clarament a la web, perquè és més possible que rebi visites dels cercadors mitjançant aquest tipus de tomàquet que no pas mitjançant cerques genèriques de "tomàquet", perquè pot ser per aquesta raó que, segurament, no es troba posicionat en les primeres posicions.

c) Sigui generós, ofereixi informació.

Quan es vol utilitzar una pàgina web per atraure visitants qualificats, la millor manera de fer-ho és oferint informació a la seva web.

Demostri que sap del que parla i doni informació sobre el tema que vostè coneix. D'aquesta manera es donarà a conéixer a gent relacionada amb el ram que, encara que en aquells moments no tinguin previst comprar res, en un futur segur que ho faran.

Localitzi aquella informació que no es troba per la xarxa i doni vostè la seva visió. Aporti una colla d'enllaços a pàgines d'informació. Faci valoracions objectives dels productes que ofereix, ...

Posicionar Pagina disseny web per a cercadors
Enllaços patrocinats
Tienda online de Instrumentos
www.lallardelmusic.com
Tienda Instrumentos de Música
www.lallardelmusic.com
Blanco Titanio Alimentario
www.proquimac.com
Sensor Presión
www.bitmakers.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: