Posicionar Pagina frases de cerca criteris
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:
Conèixer les frases de cerca per les quals li interessaria que el trovessin a Internet és fonamental.

Hornos de Secado

Frases de cerca (criteris)


Una frase de cerca és un conjunt ordenat de paraules que hom utilitza als cercadors per tal que aquests li retornin informació relacionada amb elles. En castellà també es coneixen com criteris (criterios) i en anglès reben el nom de paraules clau (keywords).

L'elecció d'un subconjunt de frases de cerca és un dels factors més importants en tot procés de posicionament.

Depenent del tipus de mercat al que ens dirigim, el temps que fa que existeix un web a la xarxa, la notorietat que ha agafat el web i el nivell de risc que volguem assumir, s'escollirà un grup de criteris (frases de cerca) o un altre.

Aquest grup de frases de cerca ens permetrà detectar la qualitat del nostre posicionament i els resultats aconseguits.

El fet que es treballi amb un subconjunt de frases de cerca determinat, no vol dir en cap cas, que els resultats d'un bon posicionador web es limitin a aquestes frases de cerca. Moltes vegades, com a resultat del posicionament d'aquestes frases, indirectament es posicionaran d'altres frases lligades directa o indirectament amb aquestes i que produiran trànsit més o menys qualificat.

A l'hora d'escollir frases de cerca hem de tenir un parell de coses ben clares.

En primer lloc, desitgem frases de cerca que ens facin tenir èxit a l'hora de posicionar la nostra pàgina web als cercadors. Frases de cerca d'una sola paraula o frases de cerca massa genèriques tipus "comprar pis" tenen poques possibilitats d'assolir èxit en el posicionament, per molt bo que sigui el seu agent de posicionament.

Cal tenir en compte que entre els mètodes de posicionament web n'hi ha uns més agressius que d'altres, i que els més agressius poden provocar una reacció negativa dels cercadors, i que penalitzin la pàgina web que els utilitzi.

Per altra banda, sempre cal tenir present que és millor tenir "trànsit qualificat" a la seva web que només simple "trànsit".

Per exemple, si la seva empresa té pàgina web però actua preferentment en una determinada àrea del territori, més val rebre una visita que cerqui el seu producte en aquest territori que no pas cent visites que busquin el seu producte sense definició territorial.

En aquest sentit l'elecció del català com a llengua a utilitzar en el web i en el posicionament és especialment atractiu.

Si l'empresa que optimitza la seva web és bona, a l'hora d'escollir els criteris a posicionar li farà un estudi amb estimacions de visites per criteri, dificultat per al posicionament esperada, etc.

Consulti el seu posicionador per aconseguir el millor subconjunt de criteris a posicionar.

Posicionar Pagina frases de cerca criteris
Enllaços patrocinats
Estuches trompeta
www.lallardelmusic.com
Detección de fallos de producción
www.bitmakers.com
Lamy Safari
vpiera.com
Gesso
vpiera.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: