Posicionar Pagina alta als cercadors
EXTRANET
Correu electrnic:
Clau:
L'alta als cercadors pot ser contraproduent si no la fa un professional qualificat.

Hornos de Secado

Alta als cercadors


Un dels últims passos d'una bona optimització web és el procés d'alta de la pàgina web en els cercadors. Hi ha molts serveis que ofereixen alta als cercadors en milers d'ells, però contrariament al que podrien pensar, moltes vegades aquesta és una pràctica contraproduent.

En els primers temps de la web, i abans de la crisi de les "punt com", va aparèixer un nombre molt gran de cercadors a Internet.

En resposta al gran nombre de cercadors que apareixien, també van aparèixer eines que donaven d'alta una web a múltiples llocs web.

Aquestes eines automàtiques inundaven de webs els cercadors que, incapaços de processar-les, van començar a filtrar aquestes insercions automàtiques i a centrar-se en insercions manuals o de pagament.

Aquest fet, unit a la consolidació dels cercadors, que presenten pàgines diferenciades però que comparteixen tecnologia de generació de resultats, han fet que les altes automatitzades siguin un sistema de donar d'alta als cercadors que no només és quasibé inútil sinó que a més és moltes vegades contraproduent, ja que un dels efectes que produeixen és l'alta repetitiva de la mateixa web, i aquesta és una manera d'actuar que no és admesa a la majoria dels cercadors.

Donat que moltes de les altes són de pagament i, a més, moltes vegades els preus que demanen els cercadors no valen la pena per les visites que se'n deriven, és important que el seu expert en optimització web doni d'alta la seva web en els cercadors que consideri convenients.
Posicionar Pagina alta als cercadors
Enllaços patrocinats
Rebobinado de Motores
castelomega.com
gancho antidesgaste granallado
www.acroperda.com
fabricantes cabinas de pintura
www.acatec.net
Trompeta J.Michael
www.lallardelmusic.com
©CopyRight Bredax, Carrer Germ Juli 32 Sant Celoni (Barcelona). Teléfon de contacte: (+34) 93 867 43 90
Correu electrnic: